طراحی و ساخت ربات خودران هوشمند
mci-pages-sharing
  • وضعیت پروژه: در حال اجرا

معاونت متولی: راهکارهای دیجیتال و هوشمندسازی

معرفی پروژه، اهداف و دستاوردها:

در راستای ارتقا خدمات حوزه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و سرویس‌ وابسته به آن، طراحی و ساخت ربات خودران هوشمند به تیم رباتیک دانشگاه شهید بهشتی واگذار گردید.

هدف از انجام این پروژه طراحی و ساخت ربات هوشمند خودران در یک دهم ابعاد واقعی می‌باشد. این ربات توانمندی حرکت در بین خطوط جاده، تشخیص تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، تشخیص چراغ راهنمایی، انجام پارک خودکار و مکان‌یابی با استفاده از داد‌ه‌های درونی را بایستی داشته باشد. با توجه به استفاده فراوان خودرو خودران از فناوری‌های جدید از جمله هوش مصنوعی و پردازش تصویر و اینترنت اشیا انجام پروژه‌های پایلوت اولیه فراهم‌کننده امکان تصمیم‌گیری برای ورود به این حوزه بوده و بر اساس آن می‌توان توانمندی‌های داخلی موجود در این حوزه هم سنجیده شود.

این محصول در نمایشگاه الکامپ سال 1402 جهت مطلع ساختن اکوسیستم از فعالیت‌های مرکز و همچنین امکان ‌سنجی فنی جهت تصمیم سازی برای ورد به این حوزه ارائه شد.