قوانین جدید حریم خصوصی در پیام‌رسان واتساپ
mci-pages-sharing

پیام‌رسان واتساپ به تازگی سیاست‌های حریم خصوصی کاربران خود را تغییر داده است. در نتیجه این تغییرات در سیاست حریم خصوصی، واتساپ از کاربران می‌خواهد برای ادامه استفاده از این اپلیکیشن، شرایط اشتراک‌گذاری اطلاعاتشان بین فیسبوک و واتساپ را بپذیرند و در صورت عدم موافقت با این تغییرات توسط کاربر، ادامه استفاده از این پیام‌رسان ممکن نبوده و به زودی دسترسی کاربر از این پیام‌رسان قطع می‌گردد. این تغییرات از طریق یک پیام در اپلیکیشن واتساپ مانند تصویر زیر به اطلاع کاربر رسانده می‌شود.

قوانین جدید حریم خصوصی در پیام‌رسان واتساپ

در ابتدا اعلام گردید که کاربران تا 8 فوریه 2021 (20 بهمن 99) مهلت دارند تا با این شرایط موافقت کنند. اما پس از واکنش‌های منفی به این تصمیم، شرکت واتساپ اعلام کرد که این مهلت را سه ماه عقب خواهد انداخت، اما تغییرات پابرجا بوده و این طرح لغو نخواهد شد.
در نتیجه این تصمیم، کاربران زیادی اقدام به ساخت حساب کاربری در سایر پیام‌رسان‌های موجود نموده‌ و آمار کاربران سایر پیام‌رسان‌ها به سرعت در حال افزایش است.

اطلاعات کاربران به اشتراک گذاشته شده با شرکت فیسبوک شامل شماره تلفن، شماره تلفن مخاطبین، نام پروفایل‌ها، تصویر پروفایل‌ها، آخرین زمان آنلاین بودن کاربر، اطلاعات کاربران بخش تجاری و گروه‌ها می‌گردد. طبق اعلام شرکت واتساپ، محتوای چت‌های کاربران جزو اطلاعات به اشتراک گذاشته شده نخواهد بود. همچنین شرکت فیسبوک از طریق این فرآیند مجاز به استفاده از اطلاعات دریافتی به منظور نمایش تبلیغات هدفمند به کاربران شبکه‌ی اجتماعی خود و اینستاگرام خواهد بود. همچنین شرکت فیسبوک اجازه به اشتراک‌گذاری اطلاعات گرفته شده از واتساپ را با دیگر شرکت‌های زیرمجموعه خود دارد.

کاربران باید اطلاع داشته باشند که خط‌‌مشی جدید این شرکت به این معنی است که اگر کاربر این اپلیکیشن را از تلفن‌همراه خود حذف کند، مانع این امر نمی‌شود که واتساپ از اطلاعات خصوصی او استفاده نکند. برای اطمینان از اینکه واتساپ به این کار ادامه نمی‌دهد، کاربران باید از گزینه‌های درون‌برنامه‌ای برای حذف حساب کاربری خود استفاده کنند.

کاربران این پیام‌رسان می‌توانند با مراجعه به سایت رسمی این پیام‌رسان و یا فروشگاه‌های رسمی و معتبر اقدام به دانلود و نصب بروزرسانی‌های این پیام‌رسان نمایند.