آگاهی‌رسانی در خصوص حذف سوابق اطلاعاتی در شبکه‌های اجتماعی پیش از فروش شماره خط
mci-pages-sharing

مشتركین ‌می‌بایست پیش از تصمیم به واگذاری خط، اقدام به حذف كلیه اطلاعات و سوابق حساب‌های اجتماعی همانند تلگرام و غیره نموده و دوستان و آشنایان (در لیست مخاطبین نرم افزار پیام رسان) را از این تصمیم آگاه سازند؛ تا از دسترسی‌های بعدی به اطلاعات شخصی خود فرد و بستگان وی پیشگیری شده و امكان سوء استفاده از حساب مشترك به حداقل برسد. در نهایت ‌می‌بایست حساب كاربری نرم افزار بطور كامل حذف (Deactive) گردد تا امكان دسترسی به سوابق پروفایل قبلی بطور كلی از بین برود.

مراحل غیر فعال سازی حساب تلگرام
  • ورود به صفحه اینترنتی غیر فعال سازی حساب
    همانگونه كه در این صفحه توضیح داده شده است، این روند حساب كاربری تلگرام را بطور كامل حذف نموده و امكان دسترسی بعدی به محتوای پروفایل وجود ندارد.
  • وارد نمودن شماره خط مورد نظر
  • وارد نمودن كد تایید (كد تایید توسط نرم افزار تلگرام ارسال ‌می‌گردد و نه پیامك)
  • كلیك بر روی گزینه‌ی Sign in
مراحل غیر فعال سازی حساب واتس اپ (Whatsapp)
  • انتخاب گزینه‌ی Delete My Account از منوی Setting > Account
  • وارد نمودن شماره خط
  • كلیك بر روی گزینه‌ی Delete My account

از آنجایی كه تعدد و تنوع نرم افزارهای پیام رسان داخلی و خارجی بسیار زیاد است، امكان ذكر مراحل كار برای تمام آنها میسر نیست. به همین منظور كافی است عبارت "نحوه‌ی غیر فعال سازی حساب در نرم افزار ...." در اینترنت جستجو شده و مطابق با آن اقدام شود.

همچنین توصیه ‌می‌شود به جهت جلوگیری از سو استفاده از حساب‌های كاربری شبكه‌های اجتماعی، در برخی از سرویس دهنده‌های اجتماعی همانند تلگرام كه قابلیت two step verification دارد، مشتركین به فعال كردن قابلیت two step verification اقدام فرمایند.